Jonge onderzoekers in het wild

We spelen niet enkel de voorstelling in het theater, we hebben voor al onze bezoekers ook een randprogrammering voorafgaand en na afloop. Een inleiding waarbij stilzwijgend op je stoel zitten geen optie is. Een spel met andere mensen uit het publiek voorafgaand aan de voorstelling en: na afloop is er (voor een beperkt aantal mensen) de gelegenheid om in de foyer bij een advocaat of rechter (M/V) aan te schuiven en in gesprek te gaan over oordelen en veroordelen. 


Waar: in het theater
Wanneer: voorafgaand en / of na afloop van de voorstelling

Onderzoek: van oordelen naar veroordelen en wat is het verschil?


Bij elke voorstelling is er vanaf drie kwartier voor aanvang een programma van onze nieuwe afdeling Meeuw Jonge Onderzoekers!

 

 

Het programma van Meeuw Jonge Onderzoekers:

·Hoe zat het ook al weer met de Trojaanse oorlog? En Iphigeneia, wat was daar ook al weer mee? Voor deze vragen en meer kun je terecht bij de bijspijkercursus gegeven door Jeek ten Velden.

 

·Ben je meer in voor een persoonlijke test? Doe dan mee met het gezelschapsspel ‘Wie ben ik eigenlijk?’ aan een van onze spelletjestafels in de foyer.  

 

·En wil je naar aanleiding van de voorstelling van gedachten wisselen met een ter zake kundige? Schuif dan na afloop aan bij een van de advocaten, rechters of officieren van justitie die we hiervoor hebben uitgenodigd.